Tarih: 02.07.2024 17:54 Güncelleme: 02.07.2024 19:48

İzmit'in Havuz Ücreti Çayırova'da Konuşulmaya Devam Etti

Çayırova Belediyesi'nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı'nda gündeme gelen havuz ücretleri Temmuz Ayı'nda da konuşulmaya devam etti.

İzmit

 

Haziran Aı Meclis Oturumu'nda Çayırova Belediyesi Havuz Tesisleri'de kullanım ücretlerinin revize edilmesi görüşülmüştü. Muhalefet meclis üyeleri yapılan zamların yüksek olduğunu belirtmesine karşılık Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "İzmit Belediyesi havuz hizmet karşılığı olarak aldığı paranın neredeyse biz üçte birine yakın bir ücret belirledik." ifadelerinde bulunmuştu. Bugün yapılan Temmuz Ayı Meclis Toplantısı'nın birinci oturumunda CHP Meclis Üye Grup Sözcüsü Turan Ağaç gündem dışı konuşmak üzere çıktığı kürsü de, "Geçen ay İzmit Belediyesi'nin yüksek havuz hizmet bedeli gündeme gelmişti. Araştırdım. İzmit Belediyesi havuz hizmet bedeli olarak ücret almıyor. Bu yönde bir meclis kararı da alınmadı. Ancak Çayırova Belediyesi mecliste ücretlerle ilgili karar aldı." dedi. Konuya iişkin bir hazırlık yapmadıklarını ifade eden Belediye başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, "Konuyla ilgili bir araştırma yaparız. Sonucunuda sizinle paylaşırız."dedi. Konunun 9 Temmuz salı günü yapılacak 2.oturumunda da tekrar gündeme gelmesi bekleniyor.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.