Gündem

Gündem Haberleri
Tarih: 03.05.2022 12:42

İYİ Parti Kocaeli Bayramlaştı

İyi Parti İl Teşkilatı’nın bayramlaşma programı, Genel Başkan Meral Akşener’in de katılımıyla gerçekleşti

İYİ Parti Kocaeli Bayramlaştı

İyi Parti İl Teşkilatı’nın bayramlaşma programı, bugün il binasında düzenlendi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle iki seneden bu yana yapılamayan bayramlaşma programına Genel Başkan Meral Akşener de katılım sağladı. Saat 15:00’da gerçekleştirilen bayramlaşma programı için İzmitBelediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca ile birlikte İyi Parti il binasına geldi.

İLÇE BAŞKANLARIYLA TOPLANTI
Aynı zamanda iki yıldan bu yana ilk kez bir parti teşkilat binasına giriyor olan Genel Başkan Akşener’in teşkilattaki ilk işi, ilçe başkanlarıyla toplantı oldu. İlçe Başkanlarını makam odasında toplayan Genel Başkan, toplantının ardından salona gelerek açıklamalarda bulundu.

SÜRPRİZ
İyi Parti GİK üyesi Cumali Durmuş, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Zekeriya Özak, İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, İyi Partili İlçe Başkanları, İyi Parti İl yönetimi, meclis üyeleri, çok sayıda partilinin katıldığı programda ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Bugün sayın Genel Başkanımız bize bir sürpriz yaptı. Burada aile ziyaretine gelmişken ‘sizi de bir ziyaret edelim’ dedi. Ben Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.


 
İLK DEFA TEŞKİLATTA
İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın ardından partililerim tezahüratlarıyla konuşmaya başlayan Genel Başkan Meral Akşener, "Uzun bir aradan sonra bu çatı altında sizlerle birlikte olmak inanılmaz güzel bir duygu. Bayramınız mübarek olsun. Bu Kovid denilen illet inşallah gitmiş olsun. Pandemi illetinden beri ilk defa bir teşkilat binası içine girdim, orası da Kocaeli oldu. Sabah bayram sofrasında Ankara’daydık sonra Kocaeli’ye geldik. Şimdi beraberiz. Yarın da İstanbul’un bayramlaşmasında olacağım.

TÜRKİYE SEÇMENİ TEKRAR UMUTLU
Bazen düşünüyorum iyi ki bu yola çıkmışız. İyi ki bu yolda ısrar etmişsiniz. İyi Parti kurulmamış olsaydı Türkiye’de ne konuşuluyor olacaktık. Hiçbir şey değişmemiş olacaktı. Şuanda Türkiye’de İstanbul Büyükşehri Belediyesini ve diğer belediyelerin alınmasından sonra oylarımız ile bizim Cumhuriyet Halk Partisine götürdüğümüz teklif öncesi GİK üyelerimizle, il başkanlarımız ile milletvekillerimiz ile konuştuk. Türkiye seçmeni tekrar umutlu halde.

DİMDİK DURMASAYDINIZ
CHP’ye 31 Mart’a giderken birlikte iş birliği yapma teklifini sunduk. Bu birlikteliği partimizin aklı ortaya koydu. Bu birliktelik büyük bir enerji yarattı. Büyükşehirlerde imkansız denilen seçimler kazanıldı. O iklim bugün Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin oylarımız ile değişebileceğini seçmenimize veren sizsiniz. Ben size durup dururken cesurlar hareketi demiyorum. Siz o iradeyi kurmasaydınız, Birçok bedele, hakarete, iftiraya rağmen dimdik durmasaydınız bugün konuşulan hiçbir şey konuşuluyor olacaktı.


 
BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ
İnsanların elinden çalınmış hayallerini tekrar veren sizsiniz. Allah razı olsun Bundan sonraki işimiz13. Cumhurbaşkanını Millet İttifakının adayını yapmak. Kalpten inanıyorum Mecliste en az 360 milletvekili alacağız. Sizden bizzat istediğim bir şey var. Partimiz birinci parti olacak. Cesurlar hareketinin iyi insanları biz bu ülkede bir şeyi değiştirdik her şeyi değiştiririz.

AĞALARIN İŞİ ZOR
Siz bana dediniz ki 'Genel Başkanımız insanları kutuplaştırarak manevi değerlerimiz üzerinden yapılan bu siyaseti değiştirelim' dediniz. O yol, seçmeni velinimet yapmaktır. Tam iki buçuk yıldır il il, esnaf esnaf geziyoruz. İyi Parti’nin yaptığı bir başka iş unutulan seçmenin, sesi duyulmayan gençlerin, tencere kaynatmaya zorlanan kadınların, atanamayan öğretmenlerin, KPSS mağdurlarının, EYT mağdurlarının, KYK borçlarını ödeyemeyen gençlerin sesi olduk. Gerçek dertlerin konuşuşması yerine manevi değerleri çatıştırma rahatlığını ortadan kaldırdık. Bundan sonra ağaların işi zor.

BAŞBAKANLIĞA TALİBİZ
Şimdi bizlerin çatıştırmak için otaya koydukları abudik gubidiklikler ortadan kalkıyor seçmeni etkilemiyor. Seçmeni velinimet haline getirdik. Başbakanlığa talibiz. Birinci parti olacağımıza inanıyoruz. Bir şey daha yapacağız. Siyasetçi takımını rahatını bozup seçmeni el üstünde tuttuğumuz yeni bir döneme gelmiş bulunuyoruz. Bu iradenin sahibiz sizlersin. İyi ki varsınız." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: Parti Kocaeli Bayramlaştı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.