ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 11.01.2023 16:37 Güncelleme: 11.01.2023 16:53

İyi başladık, iyi bitsin

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde lider olan temsilcimiz Çayırova Belediyespor BASKET 1 puan gerisinde kendisini takip eden Üsküdar Belediyespor BASKET'e konuk olacak.

İyi başladık, iyi bitsin

15 Ocak Pazar günü Ünalan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Merkezi Salonu'nda oynanacak olan önemli karşılaşmanın başlama saati 16.00 olarak belirlendi. Geçtiğimiz haftasonu evinde Çözüm Ankaraspor'u deviren ve 15 puanla C Grubu'nda liderliğini devam ettiren Çayırova Belediyespor Basket 14 puanlı güçlü rakibi karşısında oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Koç Doğan Deniz nezaretinde ilk yarının son maçının hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz bu maçı kazanarak sezonun ikinci yarısına lider olarak start verme peşinde....Sezona deplasmanda Yalovaspor galibiyeti ile başlayan Çayırova Belediyespor ilk yarı boyunca oynadığı 8 maçta 7 galibiyet elde etti. 15 puan toplayarak lider durumda bulunan temsilcimiz 112 sayılık bir averaja sahip


Anahtar Kelimeler: başladık bitsin

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.