Tarih: 19.06.2023 17:01

İşte Örnek Esnaf: Emirhan Kürşat Dülker

Çayırova'da ticari hayatına Cep Mix firmasıyla telefon satışı ve teknik servisi üzerine hizmet veren Emirhan Kürşat Dülker müşteri memnuniyetinin en güzel örneklerini vermeye devam ediyor.

İşte Örnek Esnaf: Emirhan Kürşat Dülker

Kendisinden cep telefonu alan müşterisi, arızalı olduğunu tespit ettiği telefonu geri getirdiğinde koşulsuz iadesini sağlayan Emirhan Kürşat Dülker, bu yöndeki alışverişlerde ki prosedürleri aklına dahi getirmediği öğrenildi. Müşterisi dahi duruma şaşırırken, “Aldığım cep telefonunda şarjı ile ilgili bir problem olduğunu düşünüp tekrar Cep Mix'e getirdi. Aslında telefonu getirdiğimde üretici firmaya gönderilmesi sağlanarak, incelemelerde bulunacak ve çıkacak sonuca göre bir uygulama yapılacağını düşünüyordum. Cep Mix'in sahibi Emirhan Kürşat Dülker, sorunumu söyler sözylemez, bana, ya farklı bir telefon verelim yada bedelini iade edeyim dediğince şaşırdım. Malının ardında duran bu dönemde tüccar ve esnaf bulmak zor.”dedi. EMirhan Kürşat Dülker'de, “Parayı her zaman kazanırsınız. Mal sahibi de olursunuz ama insan kazanmak kolay değildir. insanı kaybettiğimizde para kazanmakta bir defalık olur. Müşterimizi memnun ettikçe, insanı kazandıkça para kazanmak en büyük ticari prensibim.”dedi.


Anahtar Kelimeler: Örnek Esnaf: Emirhan Kürşat Dülker

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.