ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 24.05.2023 20:57

İstanbul'da Mucizevi GERİ DÖNÜŞ

Çayırova Belediyespor kendi salonu ve seyircisi önünde iki kez mağlup olduğu İstanbul Efendileri'ni bu kez Halkalı'da 2 kez devirmeyi başararak şansını Çayırova'ya taşıdı.

İstanbul

Yarı final maçının İstanbul ayağın öncesinde teknik ekip değişikliği yapan ve takımı yardımcı antrenör Enes Akdilek'e tesilim eden Çayırova Belediyespor yeni koçuyla İstanbul Efendileri'ni pazartesi günü yenerek seride skoru 2-1'e taşımıştı. Bugün bir kez daha rakibi ile Halkalı Spor Salonu'nda karşılaşan Çayırova Belediyespor, zorlu maçı kazanarak seride eşitliğe ulaştı. Temsilcimiz cumartesi günü Çayırova'da rajkibi ile bir kez daha karşılaşacak ve alacağı galibiyetle adını Türkiye Basketbol 1.Ligi'ne yazdıracak.

İNANILMAZ HEYECAN
Karşılaşmada temsilcimize moral ve destek vermek üzere Halkalı Spor Salonu tribünlerine gelen taraftarlarımız, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu, ÇESK Başkanı Hasan Akan, ÇESK Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Ateş, Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu, ÇESK İdari Koordinatörü Okan Gençoğlu büyük heyecan yaşadılar. Karşılaşma boyunca desteklerini esirgemeyen ÇESK'e gönül veren taraftar ve protokol mensupları karşılaşma sonunda da oyuncu ve teknik ekiple sevinç coşkusunu paylaştılar...

BÜYÜK MÜCADELE
Karşılaşmaya ev sahibi takım daha hızlı ve sayı üreterek başladı. Farkı bir ara 13 sayıya taşısada takımımızın maça konsantre olmasıyla ilk periyota sadece 1 sayı ile geride bitirdi (17-16) İkinci periyotta inanılmaz bir reaksiyon ve ivme çıkışı yapan Çayırova Belediyespor 16-28'lik bir periyot performansının yanında ilk yarıyı 33-44 önde girerek rakibini soyunma odasına moralsiz soktu.  3. çeyreği de 59.65 önde tamamlayan ÇESK karşılaşmayı 70-77 kazanmayı bildi.
 

 


Anahtar Kelimeler: İstanbul' Mucizevi DÖNÜŞ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.