DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 02.03.2023 20:18 Güncelleme: 02.03.2023 20:25

İsmail Ramazanoğlu'ndan Buruk Sitem

Darıca Belediyesi'nin deprem bölgesinden en çok çalışma gerçekleştirdiği Dulkadiroğlu Belediyesi ile kardeş belediye protokolü imzalama önergesi Mart Ayı Meclis Toplantısında sunuldu.

İsmail Ramazanoğlu

Meclis sunulan önerge oy çokluğu ile meclisten geçti. Ancak Meclis üyesi İsmail Ramazanoğlu, önergenin neden oybirliği ile geçmemiş olmasına anlam veremediğini sitem dolu sözlerle ifade etti. Ramazanoğlu, “Önergeye şerh koyan meclis üyesi arkadaşımın şerhine saygı duyarım. Önergenin öybirliği ile geçmemesine de saygı duyarım. Oy vermeyen arkdaşlarımın neden evet oyu vermediğini sorma saygısızlığı içinde de olmam. Kimsenin bu sitemime açıklama yapmak zorunda olduğunuda düşünmüyorum. Sadece üzüntüm, binlerce insanını kaybetmiş bir kentimizle ne gibi bir sorunumuz olabilir, bunu anlayamadım”dedi. Aslen Kahramanmaraşlı olan İsmail Ramazanoğlu'na Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ta yaşanan deprem felaketi için geçmiş olsun dileği sundu.

 


Anahtar Kelimeler: İsmail Ramazanoğlu' Buruk Sitem

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.