Tarih: 23.02.2023 14:41

İsmail Keskin: Oy İçin İnsan Canı Risk Edilmez

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Kurulu üyesi, siyasetçi İsmail Keskin bugün yapılan basın toplantısında örnek bir açıklama yaptı.

İsmail Keskin: Oy İçin İnsan Canı Risk Edilmez

10 ilimizi derinden sarsan  asrın afetinin ardından TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze  Temsilcilik Kurulu Üyeleri tarafından yapılan basın açıklamasında muhtemel bölgemiz depremi masaya yatırıldı. Toplantıda açıklama yapan bölgemiz siyasetinin önde gelen ismi ve oda temsilcilk kurulu üyesi İsmail Keskin kendisine yöneltilen sorularıda cevapladı. Birçok siyasetçinin özellikle seçim süreçlerinde vatandaşların rislk konumundaki binalarını oy kaygısı ile yıkım uygulaması yapmadığını hatta bu tür binalara tapu ve iskan gibi imkanların tanındığı belirten basın mensuplarına değerlendirme yapan İsmail Keskin," Etüt zeminden, risk zeminine,performans zemininden hasar zeminine yönelik uygulamalar ve kanunlar var. Ayrıca deprem yönetmelikleri mevcut. Bu prosedürlere uymayan binaların insan hayatına yönelik tehlike oluşturuyorsa burada kanun uygulaması söz konusudur. Oy kaybı yaşama kaygısı ile insan hayatı hiçe sayılması vebalini hiçbir koltuk ödeyemez."dedi.


Anahtar Kelimeler: İsmail Keskin: İnsan Edilmez

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.