Tarih: 22.01.2023 14:43 Güncelleme: 22.01.2023 15:37

IŞIK Dev Kadro İle Yeniden Görevde

Darıca Ardahanlılar Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi.

IŞIK Dev Kadro İle Yeniden Görevde


Fevzi çakmak Mahallesi İstasyon caddesi üzerinde yer alan dernek lokalinde kongresini gerçekleştiren Darıca Ardahanlılar Derneği tek adaylı bir kongre süreci yaşadı.
Divana başkanı Baykal Kaya olurken, Divan üyeliklerine Erkan Azeri, İsmet Mamo, Bülent Koçak seçildiler. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre Dernek Başkanı Bülent Işık’ın konuşması, faaliyet ve denetin raporlarının okuyup oylanmasının yanı sıra 15 kişilik yönetim kurulu üye sayısı 27’ye çıkarılırken, oluşacak federasyon yapılanması için oy kullanabilecek 5 kişilik delege oluşturularak tüzük değişikliği gidildi. Oylama sürecinde ise tek liste olarak seçime giren Bülent Işık Darıca Ardahanlılar Derneği başkanı oldu.  
Yeni yönetim kurulu sayısını 29’a çıkarırken her kesimin sesi olmaya çalışan Işık teşekkür konuşmasında 3 yıl önceki kongrede göreve geldikten sonra Ardahanlılara yakışır bir dernek lokali yaparak yola çıktıklarını pandemi sebebiyle bir çok projelerini rafa kaldırdıklarını, bu döenem ise yapılamayan halka yönelik kültürel faaliyetlerin arttırılması gibi önemli projelere imza atacaklarını dile getirdi.
Kongre sonrası Batıyakasıtv mikrofonlarına açıklama yapan Bülent Işık; “ Bizlere bu kentte ilkleri yaptıran ve ilk göreve geldiğimiz gün itibariyle dikkatleri üzerimize çeken başarılı faaliyetlere imza atan önceki dönem yönetimdeki arkadaşlarımı kutluyorum. Emekleri çoktur. Bu güne kadar bir başarı var ise bu ekip başarısıdır. Geçmiş dönemde ki arkadaşlarıma emeklerinden dolayı minnettarım. Bundan sonra yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber kentimiz için çok güzel projeler hazırlayarak yine ilkleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.
YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Bülent Işık
Sevinç Azeri
Semra Yıldız
Ayvaz kayabaşı
İsrafil Karakurt
Cengiz Koç
Musa Ruşan
Celal Gürbulak
Adil Bozkurt
Nihat Demirci
Güven Dede
Metin Güzel
Yılmaz Tapari
Akın Şimşek
Burhan Akçora
Kenan Yıldırım
Faruk Şubaşı
Alper Kısakol
Serhat Kotan
Musrafa Sefertaş
Muhammet Ateş
Orkun Kılıç
Kürşad Azeri
Kemal Ulutürk
Volga Yaşar
Atanur Özgür
Berkay Kök
Aykut Aslan
Hamit Anıl Aslan

DENETLEME KURULU 
Muhittin Kilit
Aşkın Aslan
Devrim Kotan
Erdal karahut
Selçuk Sefertaş

FEDERASYON DELEGELERİ
Bülent Işık
Baykal kaya
Erkan azeri
Barış Kotan
Feridun Mamo


Anahtar Kelimeler: Kadro Yeniden Görevde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.