Tarih: 29.09.2023 22:17 Güncelleme: 29.09.2023 22:19

İş ve Siyaset Dünyası Ahmet Eymen İçin Toplandı

Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Güler'in torunu Ahmet Eymen için düzenlenen sünnet törenine iş ve siyaset dünyası adeta çıkarma yaptı.

İş ve Siyaset Dünyası Ahmet Eymen İçin Toplandı

Eda ve Gökhan Güler'in oğlu, Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Güler'in torunu Ahmet Eymen için Halat Kafe'de düzenlenen sünnet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan sünnet töreni semazen gösterileri, mehteran konseri ve ikramlarla devam etti. Darıca belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Darıca Ak parti İlçe Başkanı Köksal Şakar, MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve yönetimi, Darıca Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Çakır, DASİAD Başkanı Hüseyin Özdinçer, Belediye Meclis Üyeleri, Darıca Ak Parti İlçe Gençlik ve kadın kolları başkanları, Darıca Belediyesi Birim Müdürleri, Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı Kenan Demirbaş ve çok sayıda davetli sünnet törenine katılan isimler oldu. Darıca belediye Meclis Üyesi Ahmet Güler davetlilere kısa bir selamlama konuşması yaparak katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE AİT TÜM FOTOĞRAVLAR İÇİN TIKLAYIN….


Anahtar Kelimeler: Siyaset Dünyası Ahmet Eymen Toplandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.