Tarih: 05.08.2024 11:48

Irmak Doğa'ya, muhteşem kutlama

Facebook Twitter Linked-in

İş dünyasının  başarılı ismi , sanayici  Muhammet Öztürk  ve Hatice Öztürk çiftinin ikinci kızları Irmak Doğa, bir yaşına girdi. Öztürk çifti, minik kızlarının özel  gününü muhteşem bir doğum günü partisiyle kutladılar. 
Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından, DDC Grup  ve DDC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk ve eşi,  hayatlarının en mutlu gününü yaşadılar. Hatice&Muhammet Öztürk çiftinin dünya güzeli  ikinci kızları Irmak  Doğa'nın  yaş alması,  aileyi sevince boğarken, minik Irmak, görkemli kutlamayla  ilk yaş mutluluğu yaşandı.
Hayırsever çalışmalarıyla da  tanınan , İMES OSB'de ihracat ağırlıklı üretim yapan DDC Makina Başkanı   Muhammet Öztürk,  kızı  Irmak Doğa için düzenlediği yaş günü kutlamasında,  çok yakın aile dostlarını bir araya getirdi.

 


 

 

'SIRIK ADAM' BEĞENİ TOPLADI
Kartal Esinti Kır Evi'nde gerçekleşen kutlamada,  misafirlerini kapıda karşılayan Öztürk çifti, kızları  Irmak Doğan'nın  birinci yaş mutluluklarını dostlarıyla paylaşırken, dünya güzeli Irmak'da hediye yağmuruna tutuldu.  Bünyesinde  DDC Makina, DDC Enerji, DDC Reklam, HM Dış Ticaret,  DDC İş makineleri ve DDC  Lojistik'i barındıran DDC Grup Başkanı Muhammet Öztürk ve eşi Hatice Öztürk, 150 'ye yakın  özel misafirlerinin masalarını tek tek gezerek yakından ilgilendiler.  Misafir çocukların da  doyasıya eğlendikleri kutlamada , palyaçolar  gösterileriyle ilgi gördü. Özellikle 'sırık adam' gösterisi çocukların  beğenisini çekerken ,  büyüklerden de alkış aldı. 

 


 

 

ÖZTÜRK'TEN DUYGUSAL TEŞEKKÜR
Diğer yandan yaş günü kutlamasına katılan Irmak'ın dedeleri Mehmet Taşar ile Hacı  Hamit Öztürk 'ün mutlulukları gözden kaçmazken ,  Başkan Muhammet Öztürk  davete iştirak eden  bütün misafirlerine  ayrı ayrı teşekkür etti. Öztürk, '' Davetimize katıldığınız için, Irmak Doğa'mızın  birinci yaş  sevincimize ortak olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Allah, herkesin evladını  kendilerine bağışlasın. Allah'ıma şükürler olsun ki, bize de kızımız Öykü'den sonra  dünya tatlısı ikinici  bir  evlat  daha nasip etti. Çok sevdiğim eşim Hatice Hanım'la aramıza Öykü girmişti, şimdi Irmak'ta var.  Kızlarımız  bizim herşeyimiz. Bazen onları  evde bırakıp fabrikaya gitmek  istemediğim zamanlar oluyor. Her ikisi de gün boyu burnumda tütüyorlar. Sizlerle birlikte  bizler büyük bir aileyiz. Aile bağlarımızı güçlendirmek, akraba değerlerimizi ayakta tutmanın bir yolu da bu tür etkinlikler düzenlemektir. Bugün ikinci göz ağrımız , Irmak'ımızın yaş günü. Bu vesileyle hepimiz bir aradayız, amacımız kızımızın mutlu gününde aile fertlerimizi de bir araya getirmek ve  yeni nesillere  örnek olmaktır. İyi ki geldiniz, ayaklarınıza sağlık.''  dedi.

 


 

 

DAVETLİLER HALAYLAR ÇEKTİ, OYNADI
DDC  Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhamet  Öztürk'ten sonra Irmak'ın annesi , DDC Grup Başkanvekili  Hatice Öztürk'te  katılımcılara teşekkür ederken,   mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bir  yaşına ayak basan Irmak Doğa'nın  doğum günü partisinde yaş pasta kesildikten sonra davetliler halaylar çekip geç saatlere kadar eğlendiler. Kendisi için düzenlenen  yemekli  partide herşeyden habersiz etrafına gülücükler saçan minik Irmak, babasıyla beraber  palyaçolar eşliğinde  oynarken  alkışlandı. Kutlama partisinde Muhammet &Hatice  çiftinin dansı ise bolca alkış aldı. Muhammet Öztürk'ün  dans sırasında eşi Hatice Öztürk'ü alnından öpmesi, misafirlerce '' Aşkın simgesi ' olarak yorumlandı.  

 


 

 

KATILIM YOĞUN OLDU
Kutlama yemeğine ; Öztürk ailesinin ileri gelenleri, yakın dostları  ve  DDC Grup idari  personellerinin yanı sıra Çayırova Kurucu Belediye Başkanı Timur Koç, Gebze Birlik FK Başkanı  Şener Yılmaz, DDC Enerji Başkanı Mahmut Öztürk, DDC Grup Finans Müdürü  Mustafa Kemal Yılmaz  , DDC Grup  Satın Almadan Sorumlu  Yönetim Kurulu Üyesi Alp Birkan,  DDC Reklam Başkanı İsa Çakmak, DDC Grup Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Ertekin  , DDC Grup Hukuk Müşaviri  Av. Cem Özdemir,  DDC Grup Dijital Medya Sorumlusu Hayrullah Demiray ve DDC Grup Basın Danışmanı Ercan Sarıçam 'da katıldılar. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —