Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 27.10.2022 18:51

İranlılar Eniş İçin CHP'ye Geldi

Yaşadıkları İran'dan Türkiye'ye yerleşme kararı alan ve ülkemizde yaşayacakları kent olarak Çayırova'yı tercih eden İranlı Vatandaşlar  CHP Çayırova İlçe Başkanı Binalki Eniş'e konuk oldular.

İranlılar Eniş İçin CHP

İran Vatandaşları ile Çayırova CHP İlçe Başkanlığı'nda görüşen Binali Eniş ayrıca İstanbul'un Kadıköy ilçesinden gelen  konuklarını da aynı anda ağırladı. Seçimde en önemli unsurun sandıklara sahip çıkılması gerektiği üzrine bir sohbet  gerçekleştiren misafirlere Başkan Eniş, "Kocaeli'de toplam 12 ilçemiz var. İl Başkanlığımız çerçvesinde gerçekleşen eğitim programlarında sandık görevlilerinin hassasiyet olarak dikkat etmesi gereken  tüm detaylar anlatılıyor.Bu konuda sıkı bir eğitim programı uygulamasının yanısıra sandık görevlilerimizin duyarlılığı ve hassasiyeti üzerine bilinçlendirme çalışmalarımız var."dedi. Türk vatandaşı ve ülkemize ait kimlikleri olmadığını belirten İran vatandaşlarıda Başkan Eniş'i çok sevdiklerini oy kullanma şansları olmasa da Eniş için yapabileckleri bir katkı olup olmadığının altını çizdiler.


Anahtar Kelimeler: İranlılar ' Geldi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.