ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 29.01.2023 22:29 Güncelleme: 30.01.2023 00:21

İmparatorun İmha Planı Hazır

Çayırova Belediyespor galibiyet serisini gelecek haftasonu evinde Nazilli Belediyespor karşısında sürdürmek üzere bu maçın hazırlıklarına yarından itibaren start verecek.

İmparatorun İmha Planı Hazır

Türkiye Basketbol 2.ligi C Grubu'nda liderliğini sürdüren temsilcimiz haftasonu Kadıköy'de Teşvikiyespor'u devirerek Çözüm Ankara, Üsküdar belediyespor, Yalovaspor galibiyet serisine bir yenisini daha eklemiş oldu. En yakın takipçisi Nazilli Belediyespor'u yenerek puan farkını açmak isteyen Çayırova Belediyespor BASKET bu karşılaşmayı kaybetse dahi liderliğini sürdürecek.  Takımın İdari Koordinatörü Okan Gençoğlu yaptığı antrenman, maç kampı, iç ve deplasman programlarıyla tüm grup ve ligde dikkatleri çekrek başarısına başarı katarken Nazilli Belediyespor maçı içinde programı hazırladı. Takımın Başantrenörü Doğan Deniz'de göreve başladığı tarihten itibaren henüz mağlubiyet üzüntüsü yaşamazken yeni bir galibiyet, averaj ve  puan avantajı sağlamak adına takımını yarından itibaren hazırlayacak… Temsilcimiz yarın saat 14.00'da kendi tesislerinde bir araya gelerek haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirecek….


Anahtar Kelimeler: İmparatorun Planı Hazır

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.