ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 16.09.2024 19:16

İlk hafta tamamlandı...TBL'de Lider Çayırovaspor

Haftanın son maçının bugün oynanmasının ardından cumartesi günü Ankaspor'u 27 sayı farkla mağlup eden temsilcimiz Çayırova Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk haftasını zirvede tamamladı.

İlk hafta tamamlandı...TBL

 

TBL'de haftanın kapanış maçı bugün Çağdaş Bodrumspor- MKE Ankaragücü arasında oynandı.Çağdaş Bodrum son periyodda 15 sayı geri düştüğü maçta üçlüklerle geri dönüp ligin iddialı takımlarından Ankaragücü’nü 65-64 yendi. İlk hafta maçlarının tamamlanmasının ardından artı 27 averaj elde eden temsilcimiz Çayırova Belediyespor zirvenin en tepesine kuruldu.

ZİRVEDE KAPIŞMA VAR
Çayırova Belediyespor'un ardından ligin ilk haftasında en farklı galibiyete Haremspor deplasmanında imza atan İstanbul Esenler Erokspor ligin ikinci sırasında yer aldı. Temsilcimiz cuma günü Esenler Erokspor'a konuk olacak. Sinan Erdem Spor Kompleksi'nde cuma günü saat 18.00'de liderliğini korumak için mücadele verecek olan Çayırova Belediyespor'un bu önemli maçı TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak.

ATAKÖY'DEN GELECEK GALİBİYET ÇOK ÖNEMLİ
Lige göze batan bir bütçe ve kadroyla start veren Esenler Erokspor'u temsilcimiz deplasmanda mağlup ettiği takdirde zirve mücadelesinde büyük özgüven elde edecek. İki hafta üst üste İstanbul deplasmanında maç oynayacak olan ÇESK, E.Erokspor'un ardından Haremspor'a konuk olacak ve ardından Ormanspor'u Çayırova'da bekleyecek.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.