Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 03.06.2024 20:18

İlhami Bayrak Sert Başladı

Çayırova Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı'nda İlhami Bayrak bazı çalışanların iş akdine son verildiğini belirterek sert eleştirilerde bulundu.

İlhami Bayrak Sert Başladı

Gündem dışı konuşmalarla başlayan Çayırova'da Haziran Ayı Meclis Toplantısı'nda ilk sözü alan CHP Grup Sözcüsü Turan Ağaç'ın ardından kürsüye gelen İYİ Parti Meclis Üyesi İlhami Bayrak, iş akdine son verilen çalışanları gündeme taşıdı. Bayrak konuşmasında, “Meclis henüz çlışmalarına yeni başladı. Halk bize muhalefet görevi verdi. ”Yönetimi çalışmaya zorlayın." dedi. Bana bazı çalışan arkadaşların iş akitlerinin sonlanmasıyla ilgili bilgiler geldi Bu konuya ilişkin konuşmak istiyorum Devletler adaletleriyle büyüktür. Hakkaniyeti ile büyüktür. Devleti yöneteler hakkaniyetten ayrılmamalı. Bizden olanlar diye karşıda olanlar diye tasnif edilmemeli. Etrafımızın ateş çemberine döndüğü bu dönemde biz de vatandaşımızın hakkını korumalıyız. Çayırova Belediyesi'nde çalışıp işten çıkarılan çalışan emeği ile belki de işine göre plan yaptı. Düğünü olan var, Hamile olan kardeşlerimiz var, İş bulduğu için buraya gelip düzen kuran insanlar var. İşten çıkartılan kişilerin liyakati varsa neden işten çıkardınız? Yoksa neden işe aldınız? Halkın kararaı her takdirin üzerindedir. Araç kiralamaktan tasarruf yapılmıyor., çalışanların iş hakkını ellerinden alarak tasarruf planlıyoruz.  Çok samimi söylüyorum bu işin ciddi takipçisi olacağız. Başkanımız böyle mi hacca gidecek?" ifadelerine yer verdi. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi araya girerek, “İnsanların yaşam tarzı, inanışları, dini uygulamaları ile meclis toplantısının ve meclis gündemlerinin ne alakası var.” diyerek tepkisini ifade etti. 

 


Anahtar Kelimeler: İlhami Bayrak Başladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.