Tarih: 12.01.2023 11:50

İlçe Gayrimenkul'de Sürpriz Kutlama

Bölgemiz gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından İlçe Gayrimenkul Çalışma Ekibi, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dağcı için sürpriz doğum günü kutlaması renkli görüntüler oluşturdu.

İlçe Gayrimenkul

İlçe Gayrimenkul bünyesinde yer edinen emlak danışmanları ve uzmanlarından oluşan ekip ayrıca ofis çalışma ekibi firmanın yönetim kurulu başkanı İbrahim Dağcı için yaptıkları sürprizi videoya da kaydederken bu sürpriz içinde şaşkınlık, sevinç ve coşkunun aynı anda yaşadığıda görüldü. İlçe Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Darıca Emniyet Asayiş Trafik Hizmetleri Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Dağcı, "İsimlerden önce kurum ve kuruluşlar önceliklidir. Bu şahsımın doğum günü olmasından ziyade firmamızım kanadığı bir deneyim ve tecrübe olarak 1 yılı daha geride bırakmış olmanın sevincindeyim. Bu sevinci paylaşan tüm ekibimize teşekkür ederim."dedi.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN

 


Anahtar Kelimeler: Gayrimenkul' Sürpriz Kutlama

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.