Tarih: 24.05.2023 00:37 Güncelleme: 24.05.2023 00:50

İlçe Gayrimenkul Bölgeyi Buluşturdu

Gayrimenkul sektörünün önde gelen ismi İlçe Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dağcı ve Sinan Bozkurt düzenledikleri yemekte tüm bölgeyi bir araya getirdi.

İlçe Gayrimenkul Bölgeyi Buluşturdu

Başta Darıca Kaymakamı Yüksel Kara olmak üzere, bölgemiz dahilinde ki ilçelerde görev yapan emniyet müdürleri, siyasi parti yönetim kurululu üyeleri, ilçe idari birimlerinde ki bürokratlar, sayılı sanayici ve işadamları  İlçe Gayrimenkul tarafından düzenlenen yöresel cağ kebap yemeğinde bir araya geldi. İbrahim Dağcıu ve Sinan Bozkurt'un evsahipliğ yaptığı yemekte yöresel türkülerde akşama renk kattı. İlçe Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dağcı düzenlediği cağ kebap akşamına katılım sağlayan 200 kişiden fazla siyasilere, bürükratlara teşekkür etti. Dağcı, “Dönem dönem bu tür toplantı ve buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sosyal ilişkilerimizin kurulması, bağların güçlendirilmesi ve birlik beraberlik oluşumu adına bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Sadece ticari hayatta değil sosyal hayatta da bu bilinç üzerine bir sorumluluk hissediyor ve hayata geçme noktasında gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. İlerleyen dönemlerde tekrar farklı bir buluşma günleri düzenlemeye devam edeceğiz. Katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Gayrimenkul Bölgeyi Buluşturdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.