Tarih: 20.02.2024 22:07 Güncelleme: 20.02.2024 22:15

İdris Zengin Fena Paylaştı: Hırsızlar Aynı Safta Toplanmış

SON DAKİKA.... Bölgemizde artık neredeyse kaniat önderliğ yolunda bir çığır açan, siyaset üstü paylaşımlarıyla dikkat çeken iş ve spor adamı İdris Zengin'in son dakika paylaşımı dikkat çekti.

İdris Zengin Fena Paylaştı: Hırsızlar Aynı Safta Toplanmış

Deprem, pandemi ve tüm sosyal hareketlerde sahip olduğu imkanları toplumla paylaşan, siyasete dahil olmayan ancak siyasi paylaşımlarıyla dikkat çeken, başta Darıca olmak üzere tüm bölgede saygın kişiliğiyle  ön planda kalmayı başaran İdris Zengin'in son dakika paylaşımı çok konuşulacak. Tüm zamanların en büyük golcüsü olan ve bu özelliği ile KARAl lakabını haklı olarak kazanan, futbol dışında ki toplumsal hareketleriyle de KRAL lakabına uygun çıkışlar yapan İdris Zengin son dakika paylaşımında, "Hırsızlar,arsızlar namussuzlar vay vay vay 
Kuyu kazanlar,arkadan konuşanlar kulis,kumpas sonrada kol kola gezenler aynı safta olanlar ohhhh ne güzel SİYASET mide bulandırıyorsunuz kim üzerine alınıyorsa alınsın farketmez" ifadelerine yer verdi. İdris Zengin kullandığı  bu ifadelerine hedef olan isimler açıkca belirtilmese de yorumu çok konuşulacağı bekleniliyor.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.