Tarih: 12.12.2023 17:15 Güncelleme: 12.12.2023 20:41

İbrahim Sekmen Çayırovalının Evinden, İşyerinden Çıkmıyor

Son 48 saat için 4 mahalle 3 ana ceddede esnaf ve ev zişyaretleri gerçekleştiren İbrahim Sekmen, seçim çalışmalarındaki hızına ivme kazandırdı.

İbrahim Sekmen Çayırovalının Evinden, İşyerinden Çıkmıyor

Atatürk Mahallesi, Özgürlük Mahallesi, Şekerpınar Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi vatandaş ve esnafın kapısını çalmaya devam eden Çayırova Belediyesi Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sekmen, Ali Haydar Efendi Caddesi'nde Fatih Caddesi'nde, Gaziler Caddesi'nde de yoğun temaslar gerçekleştiriyor. Umreden dönen vatandaşlarla, hayatlarını birleştiren gençlerle birlikte olan Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Sekmen, onların mutlu ve hüzünlü anlarında bir araya olmaya devam ediyor. Çayırova genelinde faaliyetlerini sürdüren birçok firmanın yöneticileri ve çalışanları ile de bir araya gelen Sekmen sohbet ve fikir alışverişlerini sürdürüyor. İşyerlerinde bol kazanç ve hayırlı işler dileklerini sunan Sekmen ilçe genelinde ticaret ivmesinin yukarıya çekilmesi adına fikir ve projelerini de firma yöneticileri ile paylaşıyor.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.