GÜNCEL

GÜNCEL Haberleri
Tarih: 19.03.2023 18:47 Güncelleme: 19.03.2023 18:52

hope coffee Açıldı

Sahipliğini Darıca'nın sevilen siyasetçisi Murat Açıkgöz ve oğlu Umut Açıkgöz'ün yaptığı hope coffe bugün düzenlenen törenle açıldı.

hope coffee Açıldı

Gebze, Darıca ve Çayırova siyasset, sivil toplum kuruluşu ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı açılış töreninde kurdeleyi Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık diğer davetlilerle birlikte kesti. Başkan Bıyık açılış kurdelesini kesmeden önce, "Allah bol kazanç versin. Açıkgöz ailesine hayırlı olsun. Allah hayırlı işler versin."dedi. Açılış töreninde Başkan Bıyık'ın yanısıra Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Ekonomist- siyasetçi Köksal Şakar, Kocaeli Kastamonulular Federasyonu Başkanı Mysa Tunoğlu, Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu, Darıca Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak ve Yönetimi, Samsun Yakakent Dernek Başkanı Fatih Gürsoy, GTO Meclis Üyesi Eren Ertuğrul Işık,  Darıca belediyesi Birim Müdürleri, Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Güler,  Darıca Kastamonulular Dernek başkanı Deniz Ünal ve çok sayıda Açıkgöz Ailesinin yakınları ve dostları katıldı.

 


Anahtar Kelimeler: coffee Açıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.