SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 03.07.2024 09:28 Güncelleme: 03.07.2024 10:04

Honça Kolları Sıvadı

Geçtiğimiz ay yapılan kongrenin ardından CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanlığı görevini Fadime İlhan'dan devralan Şengül Honça Çiftçi ilk toplantısını yaptı ve icra kurulu üyelerini belirledi.

Honça Kolları Sıvadı

CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Şengül Honça Çiftçi toplantısını amamlamasının ardından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları olarak, yeni dönemde ilk toplantımızı büyük bir heyecan ile gerçekleştirdik. Bu toplantıda görev dağılımlarımızı belirleyerek, kadınların gücünü ve enerjisini daha da ileriye taşımak için ilk adımlarımızı attık. Görev dağılımımız ve eylem planlarımız, her birimizin içinde taşıdığı inanç ve kararlılıkla şekillendi.”
 

Görev Dağılımları


Başkan: Şengül HONÇA ÇİFTCİ
İlçe Sekreteri: Gönül TEPE
İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ceyla KAYGUSUZ
Basın Yayın ve Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Gamze ULUÇ
Eğitim Sekreteri: Serpil YİĞİTDOĞAN
 

Eylem ve Etkinlikten Sorumlu Başkan Yardımcıları:

Zehra VURUCU
Dürdane KAŞDAN
Saime DEMİR
 

Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Nuran BİLMEZ
STK ve Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcıları:
Türkan GÜN
Gamze ARSLAN


İlk Eylem Planlarımız
Bu tarihi toplantıda, kadınların toplumdaki yerini güçlendirmek ve sesimizi daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla büyüleyici projeler ve etkileyici eylem planları üzerinde çalışmaya başladık. Her bir plan, inancımızın ve kararlılığımızın bir yansımasıdır:
1.Toplumsal Farkındalık Projeleri: Kadın hakları, eşitlik ve sosyal adalet konularında farkındalık yaratacak projeler.
2.Eğitim Programları: Kadınların bilgi ve becerilerini artıracak, onları daha güçlü kılacak eğitimler.
3.Sivil Toplum İşbirlikleri: STK ve derneklerle ortak projeler ve kampanyalar düzenleyerek toplumun her kesiminde yankı bulacak çalışmalar.
4.Yerel Etkinlikler: Çayırova’da düzenleyeceğimiz çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle toplumu bir araya getireceğiz.
Yeni dönemde, kadınların sesi olmak ve haklarını savunmak için içimizdeki enerjiyle ve kararlılıkla çalışacağız. Bu yolculukta tüm destekçilerimize ve halkımıza teşekkür ederiz. Hep birlikte, daha aydınlık bir geleceğe yürüyoruz.
Şengül HONÇA ÇİFTCİ: "Kadınların gücünü ve değerini her alanda göstermeye kararlıyız. Katılım ve dayanışma ile toplumumuzu daha güçlü kılacağız. Atatürk'ün dediği gibi, 'Ey kahraman Türk kadını, sen omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.' Bu ilhamla, hedeflerimize birlikte ulaşacağız."


Anahtar Kelimeler: Honça Kolları Sıvadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.