DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 13.09.2023 09:47 Güncelleme: 13.09.2023 09:56

Höbek'ten Ender Görülen Hareket

Ak Parti'nin kuruluş yıllarında Gebze'ye gelen ve miting düzenleyen Recep Tayyip Erdoğan Gebze'nin il olmasına sıcak bakmadığını açıklamıştı. O tarihten beri Ak Partililer Gebze'nin il olmasına ilişkin yüksek bir ses çıkaramıyordu

Höbek

Gebze bölgesi belediye başkanları, Ak Partili ilçe başkanları, meclis üyeleri, ana kademe yöneticileri, organ yönetimleri Recep Tayyip Erdoğan'ın “Gebze'yi il yapmayacağız” sözünün üzerinden 20 yıldan fazla süre geçmesine karşılık Gebze'nin il olması üzerine oluşturulan hareketlilik içinde aktif ve görsel olarak yer almadılar. Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan, Ak Parti'denKocaeli Milletvekilliği, Darıca Belediye Başkanlığı aday adaylığı girişiminde  bulunan, hastanesi Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan bölgemizin önde gelen hekimi Hakan Höbek “Gebze İl Olmalı” paylaşımında bulundu.  Höbek'in bu paylaşımı yüzlerce beğeni aldı.

 


Anahtar Kelimeler: Höbek' Ender Görülen Hareket

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.