Tarih: 02.03.2023 20:55 Güncelleme: 02.03.2023 21:03

Hizmet Binasının Tüp Dönüşümü Yok

Darıca Belediye Meclisi'nin Mart Ayı Toplantısına 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi damga vurdu... Başkan Muzaffer Bıyık bazı özeleştirilerde bulundu.

Hizmet Binasının Tüp Dönüşümü Yok

Darıca Belediye Başkanı Mzuzaffer Bıyık'ın deprem bölgesinde yaşadığı, gördüğü olaylarrın ardından muhtemel bir Marmara Depremi için detayların önemine dikkat çekti. Başkan Bıyık, “ ‘Bir musibet bin nasihattan iyidir”’derler… Depremin yaşandığı kentlere gidince bizde kendimizle ilgili bazı detaylarla ilgili dersler aldık. Örneğin bölgemizde yaşanacak bir depremde Darıca Hizmet Binası'nı koordinasyon merkezi olarak belirlemiştik. Ancak bu binada aşevi olarak işlev görev mutfak bölümünün ocaklarını doğalgaz sistemi ile çalışacak şekilde dizayn ettik. Deprem sonrası gaz kesiminde bu ocakların tüpe dönüşümlerini sağlayacak şekilde yapmak aklımıza gelmemişti.  Buna benzer bazı detaylarıda deprem bölgesinde ki incelemelerimizde tespit ettik." dedi.


Anahtar Kelimeler: Hizmet Binasının Dönüşümü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.