Tarih: 26.02.2023 11:22 Güncelleme: 28.02.2023 13:12

Heyecan SAAT 14.00'de

2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor, Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta lider durumda bulunan Gebzespor ile hazırlık maçında karşılaşacak Kaynak: Kocaelispor ve Gebzespor, afetzedelerimiz için buluşuyor

Heyecan SAAT 14.00

Geçtiğimiz Çarşamba günü, Sakaryaspor ile depremzedeler için yardım maçı düzenleyen Kocaelispor, yarın Gebzespor ile yine aynı amaca hizmet etmek için sahaya çıkacak. Elde edilen tüm gelirlerin depremzedelere bağışlanacağı karşılaşma Gebze Alaettin Kurt Stadyumu'nda oynanacak. Çarşamba günü oynanan Sakaryaspor karşılaşmasında çıkan olaylar sebebiyle moraller bozuk olsa da, iki takım maçı iptal etmeyip oynama kararı aldı. İstenmeyen olayların yaşanmaması için emniyet güçlerinin sıkı önlemler aldığı karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

1 milyon TL hedefleniyor

Saat 14.00'te oynanacak olan Gebzespor - Kocaelispor yardım karşılaşmasına yoğun katılımın gerçekleşmesi bekleniyor. Sakaryaspor maçında olduğu gibi kentimizin ileri gelen insanları, sivil toplum örgütleri, iş insanları ve siyasi parti temsilcileri bu özel maç için bilet bağışında bulundu. Kocaelispor taraftarlarına ayrılan biletlerin tüm masrafları ise Gebzespor Taraftar Derneği tarafından karşılandı. Hedef gelirin 1 Milyon TL olduğu yardım maçına, İzmit Cumhuriyet Parkı'ndan ücretsiz otobüsler kalkacak ve taraftarların stada taşınması sağlanacak. Amacına hizmet etmesi elzem olan karşılaşmayı Gebzeli hakem Ömer Kocabey yönetecek.

 


Anahtar Kelimeler: Heyecan .'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.