Spor

Spor Haberleri
Tarih: 25.10.2022 14:47

Heyecan Başlıyor

Altay İhtisas Spor Kulübü, 28 Ekim Cuma günü düzenleyeceği Uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonası öncesinde, protokol, iş dünyası ve medya mensuplarının katılımıyla toplantı düzenledi.

Heyecan Başlıyor

Milli Takımlar antrenörü ve Altay İhtisas Spor Kulübü kurucusu İsmail Altay ile Altay İhtisas Spor Kulübü Başkanı Zeki Gündüz’ün ev sahipliğinde İstasyon Polat Cağ Kebap’ta gerçekleşen lansman yemeğine; Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED) Başkanı Taner Sağlam, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın, iş insanları Lokman Demirtaş, Özkan Gedik, Erkan Ayan, Darıca Oltulular Derneği Başkanı Şeref Göksel, Koordinatör Yılmaz Uyanık ile Ahmet Kalkan, Milli Sporcu Savaş Daştan ve medya mensupları katıldı.

 

 ALTAY: HEDEFİM, YAPTIĞIM HER İŞİ BAŞARMAK 

 

Çok sayıda elit sporcunun yer alacağı müsabakalara 4 ülkeden 40 sporcunun katılacağını söyleyen antrenör İsmail Altay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Altay konuşmasının devamında, “Spor bir gönül işidir. Spora ve sporcuya destek olarak bu organizasyonun hayata geçmesine katkı sunan KEDFE ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Uluslararası şampiyona, Darıca’nın tanıtımı açısından da faydalı olacaktır. Ben, yaptığım işi başarmayı şiyar edinen biriyim. Allah’ın izniyle kazasız belasız bir organizasyona imza atıp güzel anılar bırakmak istiyoruz. Tüm halkımızı Cuma akşamı Darıca’ya bekliyoruz” dedi. 

 

DURSUN: ALTAY, 30 BİN GENCİ ÜLKEMİZE KAZANDIRDI 

 

Yıldıztekin’in ardından söz alan KEDFE Başkanı Tekin Dursun ise sporun kucaklayıcı yönüne bayraktarlık yapan İsmail Altay’ı tebrik ederek, “Dile kolay, 30 bine yakın genci yetiştirip ülkemize kazandıran İsmail Altay ve beraberindeki tüm ekibini tebrik ediyorum. Cuma günü biz de orada olacağız. Ülkemiz, Kocaeli’miz ve Darıca’mız için her türlü güzel faaliyetlerin içinde varız” ifadelerini kullandı. 

 

AYDIN: İSMAİL ALTAY 100 BİN KİŞİYE DOKUNDU 

 

KASKF Başkanı Murat Aydın da İsmail Altay’ın spor camiasına kattığı değere vurgu yaparak, “Değerli büyüğüm İsmail Altay, şehrimizde spora büyük emekler verdi. 30 bin gencin yansıması aileleri ve yakınları ile birlikte aslında 100 bin oluyor. Bu yüzden kendisine çok teşekkür etmek istiyorum. Bu organizasyonun yeni hizmete giren Darıca Eray Şamdan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olması ayrıca memnuniyet verici. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a, KEDFE Başkanımız Tekin Dursun ve tüm Erzurumlu iş adamlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

 

OLFED BAŞKANI TANER SAĞLAM’DAN TEBRİK 

 

OLFED Başkanı Taner Sağlam ise spor faaliyetlerinin önemine değinerek, İsmail Altay’ın örnek bir sorumluluk üstlendiğini belirtti. Sağlam, “Uluslararası bir organizasyonu hayata geçirecek olan İsmail Altay ve tüm emektarları gönülden kutluyorum. OLFED olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız “dedi. 

 

KAYMAKAM: ERZURUM’UN GÜZEL İNSANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM

 

 Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ise, İsmail Altay’ın sporu sevdiren bir profil çizdiğine dikkat çekerek, “İsmail Altay ve Zeki Gündüz’ün el ele vererek böylesine değerli bir organizasyonu hayata geçirmelerini takdirle karşılıyorum. Biz topluma faydalı her çalışmanın içinde olarak destek vermeyi kendimize görev olarak kabul ediyoruz. Uluslararası şampiyonanın Darıca’da olması bizim için ayrı bir mutluluk. Bu organizasyona destek veren Erzurum’un güzel insanlarına teşekkür ediyorum” dedi.   

 

Ek alanı


Anahtar Kelimeler: Heyecan Başlıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.