Kocaeli

Kocaeli Haberleri
Tarih: 06.06.2022 21:29

Herkes Bu Şenlikteydi

Kocaeli Giresunlular Derneği tarafından Düzmeşelik Mesire Alanı’nda düzenlenen Otçu Göçü Şenliği’ne siyasetin her kanadından, bürokrasinin renkli isimlerinden katılımlar gerçeleşti.

Herkes Bu Şenlikteydi

Kocaeli Giresunlular Derneğinin yıllardan beri geleneksel olarak Organize ettiği "Otçu göçü şenlikleri" pandemi süreci dolayısı ile uzun bir aradan sonra yeniden başladı. Girseun Dernekler Birliği başkanı Hatem Soysal bu etkinliğe tüm Kocaeli halkını ve Hemşehrilerini davet etmişti.. Bu sabah Gebze Denzili köyü göletinde gerçekleştirilen "Otçu göçü şenlikleri" başta Karadenizin ünlü türkücüleri Zeynep Başkan ve Mustafa Küçük olmak üzere çok sayıda ünlü sanatçı katılım sağlayarak davetlilere keyifli anlar yaşattılar.. Kocaeli Giresunlular Derneği'nin düzenlemiş olduğu Otçu Göçü Şenliğine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak,  İzmit Belediye Başkanı Hürriyet'in yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu,CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan,DSP Kocaeli eski milletvekili Halil Çalık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya,  Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Eski Çayırova Giresunlular Dernek Başkanı Aydın Turan ve Ak Parti Gebze'nin Giresunlu kurucu başkanı Metin Gökçe'ün yanısıra bürokratlar, siyasetçiler ve iş insanları yoğun katılım gösterdiler.. İki gün süren şölene katılanlar, müzül ve eğlence dolu keeyifli gün geçirmenin tadını çıkardılar..


Anahtar Kelimeler: Herkes Şenlikteydi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.