ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 12.03.2024 07:17 Güncelleme: 12.03.2024 07:26

Helal Olsun Çayırovalılara

Ramazanın ilk gününde iftarını açan Çayırovalılar, ÇESK'in hayati maçında salona koşturdu. Takımlarına büyük bir destek veren taraftarlar galibiyette en önemli payın sahibi oldular.

Helal Olsun Çayırovalılara

Türkiye Basketbol Ligi Temsilcimiz Çayırova Belediyespor, Süper Lig'e yükselme play off hattına girme mücadelesinde Gaziantepspor ile kendi salonunda karşılaştı. Hedefe giden yolda mutlaka galibiyetle tamamlaması gereken karşılaşmanın başlama saati iftar saati sularına denk gelince temsilcimiz taraftarın gelmeyeceğini düşündü. Maçı canlı olarak TRT'nin de yayınlaması tribünlere gelecek seyircinin sayısını iyiden iyiye düşüreceği öngörüldü. Ancak takımlarına gönül veren  Çayırovalılar en kritik karşılaşmalarının birine çıkan maçta temsilcimizi yalnız bırakmadı. 19.10'da iftarını açan sporseverler 20.00'de başlayan maç için salona akın etti.  Karşılaşma sonunda Güneydoğu Temsilcini mağlup eden Çayırova Belediyespor'da teknik ekip, oyuncular ve taraftarlar adeta parkede bütünleşerek galibiyet sevinci ve coşkusunu bir arada kutladılar.


Anahtar Kelimeler: Helal Olsun Çayırovalılara

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.