Tarih: 14.04.2023 00:34 Güncelleme: 14.04.2023 00:42

HAYIRLI İŞLER DERNEĞİ Elini Depremzedelerin üzerinden Çekmiyor

11 ilimizde büyük yıkım yaşatan asrın felaketi olarak adlandırılan depremin üzerinden geçen sürenin ardından bölgemizin önde gelen derneği HAYIRLI İŞLER bölgeye olan çalışmaları ile yara sarmaya devam ediyor...

HAYIRLI İŞLER DERNEĞİ Elini Depremzedelerin üzerinden Çekmiyor

Gebze bölgesinin sevilen iş insanı Baran Aydın ile birlikte  bölgemizin tanınan ve  sevilen isimleri Adem Akpınar, Hüseyin Sal, Enes Çiçek, Ensar Katı, İsa Çiçek, Lokman Çiçek, Turan Aşlı, Turan Şarkıcı, Salih Bayram tarafından kuruluşu gerçekleştirilen ve faaliyetleri sürdürülen  Bölgemiz yerel derneklerinden HAYIRLI İŞLER DERNEĞİ depremzede vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.  Dernek Yönetimi bölgeye ulaştırdığı 6 konteyneri kreş ve kütüphane olarak dizayn etti. Deprem bölgesinde ki gençlerin özellikle üniversite sınavı başta olmak üzere birçok sınav hazırlığı, ders çalışma ortamı gibi eğitim hizmeti verecek konteynerler adeta bir kitap kafe ortamı içinde konuşlandırıldı. Yine çocukların okul öncesi eğitim hizmeti almak adına ailelerin en büyük ihtiyaç olarak dile getirdiği kreşler de HAYIRLI İŞLER DERNEĞİ'nin konteynerleri ile bu yönde ihtiyacı karşılamak üzere dizayn ve kurulu gerçekleştirildi. Bölgenin öncelikli ihtiyaçlarına göre  HAYIRLI İŞLER DERNEĞİ bu yöndeki çalışmalarla depremzede vatandaşlara destek ve katkılara devam edeceği öğrenildi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.