DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 14.04.2023 00:13 Güncelleme: 14.04.2023 00:40

HAYIRLI İŞLER ÇOK FARKLI

Bölgemiz iş dünyasının sevilen ismi Baran Aydın ve yakın arkadaşlarınca kurulan Hayırlı İşler Yardım Derneği deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor...

HAYIRLI İŞLER ÇOK FARKLI

Gebze bölgesinin sevilen iş insanı  Baran Aydın ile birlikte  bölgemizin tanınan ve  sevilen isimleri Adem Akpınar, Hüseyin Sal, Enes Çiçek, Ensar Katı, İsa Çiçek, Lokman Çiçek, , Turan Aşlı ,  Hüseyin Şarkıcı, Selim Çakar, Salih Bayram tarafından kuruluşu gerçekleştirilen ve faaliyetleri sürdürülen  Bölgemiz yerel derneklerinden HAYIRLI İŞLER DERNEĞİ depremzede vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor. Ramazan Ayı nedeniyle deprem bölgesindeki iller de kumanya dağıtımına ara vermeden devam eden HAYIRLI İŞLER DERNEĞİ yönetimi son olarak 600 adet kumanya kolisini bölge halkı ile buluşturdu. Dağıtımını yine dernek yönetici tarafından sağlanan kumanya dağıtımına devam edileceği öğrenildi..


Anahtar Kelimeler: HAYIRLI İŞLER FARKLI

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.