ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 03.01.2024 19:27

Haftanın Takımı Yine ÇESK

TBL'de önceki hafta Konyaspor'u deplasmanda yenerek Haftanın Takımı seçilen Çayırova Belediyespor bu hafta evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor'u yenerek bir kez daha Haftanın Takımı olmaya hak kazandı

Haftanın Takımı Yine ÇESK

Çayırova Belediyespor sadece Haftanın Takımı olmakla kalmadı genç hocası Enes Akdilek Haftanın Antrenörü oldu. Ayrıca Haftanın oyuncusu yine temsilcimizin skorer oyuncusu Diante Watkins oldu.

Haftanın Altın Beşi'nde İlkan Karaman, Haftanın En İyi Yabancı Beşi'nde ise yine Diante Watikins yer alarak başarılarını perçinleştirdiler.

Çayırova Belediyespor sezonun ilk maçında deplasmanda mağlup ettiği Alagöz Holding Iğdırspor'u bu kez ikinci yarının ilk maçında Çayırova'da ağırlayacak. Rövanşı vermek istemeyen ÇESK aynı zamanda play off hattında yer almak adına bu maçı kazanarak galibiyet puanlarını cebine koymak istiyor. ÇESK ilk yarıda oynadığı 17 maçta 8 galibiyet 9 mağlubiyet ile 25 puan topladı ve 8.sırada yer alıyor. Enes Akdilek ile 9.maçına çıkacak olan ÇESK yeni hocası ile 8 maçta 5 galibiyete imza atarken 3 maçtada salondan üzülerek ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: Haftanın Takımı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.