Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 23.10.2022 14:40

Gürsoy ve Gündoğdu SAKODEF'te

SAKODEF Samsun Dernekler Federasyonu 2.Olağan Genel Kurulu Gebze Kent Meydanı'nda gerçekleşti.

Gürsoy ve Gündoğdu SAKODEF

SAKODEF Samsun Dernekler Federasyonu 2.Olağan Genel Kurulu Gebze Kent Meydanı'nda gerçekleşti. Darıca isi özdeşen iki isim Fatih Gürsoy ve İbrahim Gündoğdu Başkan seçilen Nazan Başol Ca'ın yönetim kurulunda yer edindiler. SAKODEF kongresine katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Samsunlu vatandaşlara yönelik bir selamlama konuşma yaptı.

SAKODEF Tanıtım ve Medya biriminden yapılan açıklamada, " Federasyonumuzun delegelerinin çoğunluğunun hazır bulunmasıyla başlayan Genel Kurul’da gündem gereği, açılış konuşmasını genel başkanımız Av. Nazan BAŞOL CAN yaptı. Genel Kurul Divanının oluşturulmasından sonra gündem okundu ve gündemin oylamasına geçildi, delegeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Gündem sıralamasına göre;

Faaliyet raporları, denetim kurulu raporları, gelir – gider raporları ve mali tablolar ile tüzük maddelerinde yapılan bazı değişiklikler okundu, oylandı ve ibra edildi.

Sonrasında başkanlık seçimi için yapılan oylamada tek aday olan Av. Nazan BAŞOL CAN tüm delegelerin oyunu alarak SAKODEF’in yeniden başkanı seçildi.

Ayrıca genel kurulumuza katılan Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur BÜYÜKGÖZ, Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer BIYIK, SAMKON Genel Başkanı Sayın Hasan Kaya AŞÇI ile birlikte siyasi parti temsilcileri, federasyon başkanları, dernek başkanları ve STK temsilcileri ile tüm dost ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler: Gürsoy Gündoğdu SAKODEF'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.