Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 17.10.2022 13:34

Gümüşhaneliler Kolcu Dedi

Kocaeli, Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanlığı’na Selami Kolcu seçildi.

Gümüşhaneliler Kolcu Dedi

Kocaeli, Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanlığı’na Selami Kolcu seçildi. Kongre kararı alan GÜDEF de üyeler Çözüm Koleji’nde gerçekleşen Genel Kurul’da buluştu. Eski Başkan Ertuğrul Taşlı’nın işlerlinin yoğunluğu nedeniyle aday olmadığı kongrede, üyelerin tam desteğiyle Başkanlığa Selami Kolcu seçildi. Kongreye aslen Gümüşhaneli olan İYİ Parti Gebze İlçe Burak Uluköylü ve Kocaeli Gümüşhane Vakfı Başkanı Kenan Öge de katıldı. Yapılan oylama sonucunda 43 kişilik güçlü bir yönetim oluşturuldu.


Kongrede konuşan yeni Başkan Selami Kolcu, “Öncelikle Bartın Amasra da maden kazasında vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, yaralı olanlara da Allah tan acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Kuruluşundan bugüne bu görevi icra eden tüm başkanlarıma gösterdikleri gayret, yaptıkları hizmet ve maddi manevi fedakârlıkları için teşekkürlerimi sunarım. Federasyon başkanımızken hunharca katledilerek vefat eden Süleyman hocamıza, Görevi başında vefat eden Vakıf başkanım Köksal başkana ve federasyonda derneklerde görev yapmış ama ebediyete irtihal eden tüm hemşerilerimi de Rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun. İşlerinin yoğunluğundan dolayı aday olmayan ve şu ana kadar birlikte görev yapmaktan mutluluk duyduğum Selefim Ertuğrul hocam a da bu süreçte verdiği destekten
olayı da özel olarak teşekkürü borç bilirim. Çok samimi olarak şunu söylemek istiyorum ki bugün burada onun yönetiminde olmayı çok daha fazla isterdim.
AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK
Amacımız Gümüşhanelilerin birliğini ve beraberliğini sağlamak, Geldiğimiz topraklara olan vefa borcumuzla kültürümüzü, geleneklerimizi göreneklerimizi burada yaşamak ve yaşatmak, yaşadığımız ve doyduğumuz bu şehirlere entegre olarak zenginlik oluşturmak, katma değer katmak ve bölgemizin sorunlarının çözümünde aktif rol oynamak olacak. Özellikle de gençlere yönelik çalışmalar yaparak geleceğimizin teminatı olan gençlerimize kültürümüzü aktarma ve onları değerleriyle yaşayan ve büyüyen bir gençlik yapmak olacak. Evet, Kıymetli hemşerilerim; Vakıf başkanım burada, Kocaeli’mizin her noktasında Gümüşhane’mizi temsil eden dernek başkanlarım burada. Biz büyük bir aileyiz ve en büyük gücümüzde bu birlik ve beraberliğimizdir. Hep birlikte el ele vererek hemşerilerimize ve bölgemize en güzel şekilde hizmet edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle şahsım ve tüm yönetimim adına kongremize teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür eder, saygı sevgi ve hürmetlerimi sunarım."


Anahtar Kelimeler: Gümüşhaneliler Kolcu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.