DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 04.06.2024 19:39 Güncelleme: 04.06.2024 19:42

GÜDEF'TEN Muhteşem Piknik Şöleni

Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından Pazar günü yapılan piknik şöleni Kocaeli’deki derneklerin ve protokolün katılımıyla muhteşem bir organizasyona dönüştü.

GÜDEF

GÜDEF Başkanı Selami Kolcu düzenlenen piknik şölenine ilişkin, "Amacımız birlik beraberlik içerisinde güzel bir yaza başlangıç programı yapmak ve uzun zamandır yapılmayan piknik şöleni icra etmekti." dedi. 

KOCAELİ VE GÜMÜŞHANE PİKNİĞE AKTI

Düzenlenen piknik şölenine  Gümüşhane'den misafirlerimiz olan MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane Belediye başkanı Vedat Soner Başer, Arzular-Kabaköy Belediye başkanı Çetin Rıza Tanış, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli ilçe belediye başkanları, Kocaeli ilçe siyasi parti başkanları, STK başkanları ve Gümüşhaneli vatandaşlar katıldı. Davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yapan GÜDEF Başkanı Selami Kolcu, "Gümüşhane dernekler federasyonu olarak tüm derneklerimizle birlikte organize ettiğimiz piknik şölenlenimize hoşgeldiniz sefalar getirdiniz . Piknikler sosyal etkileşimin birlikteliğin beraberliğin uzun zamandır görülmeyen dostların görüldüğü sohbetlerin edildiği kaynaşmanın yaşandığı gençlerin çocukların bir araya geldiği önemli etkinliklerdendir . Bizlerde bu etkinlikle beraber hem dernek içinde hem dernekler arasında birliği beraberliği paylaşmayı arttırmak amaçlı uzun zamandır yapmadığımız bu pikniği icra ettik. 

GÜMÜŞHANELİLER HASRET GİDERDİ

Görüyorum ki uzun zamandır görünmeyen dostlar çocukluk arkadaşlıklar burada yan yana gelerek hatıralar yâd edilmiş ve hoş muhabbetler ortaya çıkmıştır . Bu birlik ve beraberliği sağlama amaçlı başta tüm derneklerimize Gümüşhaneden buraya gelen değerli büyüklerimize misafirlerimize ve saygıdeğer hemşerilerimimiz çok teşekkür ediyorum . Tabii bir de bu pikniği hazırlanmasını emeği geçen değerli sponsorlarımıza ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

 

EĞLENCEYE DOYDULAR
Piknik şöleninde yer alan sanatçılar, Yıldırım Gömleksiz ve Alim Koca söylediklerişarkı ve türkülerle konuklara unutayacağı bir gün geçirmelerini sağladılar. Ayrıca piknik organizasyonunda piknik ağası da seçildi.Piknik ağası olarak Kürtün Çayı Çukur Şendere Derneği üyesi inşaat yönetim kurulu başkanı Rüstem Dur seçildi.
Piknikte,  Gümüşhane Kelkit belediye başkanımız gönderdiği Kelkit kuru fasulyesi ikram edildi.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: GÜDEF' Muhteşem Piknik Şöleni

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.