GÜNCEL

GÜNCEL Haberleri
Tarih: 10.06.2024 16:18 Güncelleme: 10.06.2024 16:26

GÜDEF Sinan Oğan'ı Ağırladı

Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Kocaeli'ye yaptığı ziyaretprogramı çerçevesinde Gümaşhane Dernekler Federasyonu'na da konuk oldu.

GÜDEF Sinan Oğan

Sinan Oğan'ın ziyareti esnasında Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Selami Kolcu, Gümüşhane dernekler Federasyonu'nun yaptığı çalışmaları, Kocaeli’deki Gümüşhaneliler nüfusunu ve gelecekte yapmak istedikleri projelerimizi anlattı.
Gümüşhaneliler ile bir arada olmaktan çok memnun olduğunu ifade eden Sinan Oğan, 2028’de nasip olursa Cumhurbaşkanı adayı olacağını, seçildiği takdirde STK‘lara değer verip önemli kültür ymerkezleri oluşturacağını, herkesin, her ilin kendine özgü yapı mimarisi ile birlikte bir alan oluşturacağının altını çizdi. Dernek yönetimi ve üyeleri ile Sinan Oğan arasında soru cevap şeklinde uzun bir sohbet gerçekleşti. GÜDEF Başkanı Selami Kolcu'nun yanısıra, gençlik ve kadın kolları başkanları, yönetim kurulu Sinan Oğan'ın ziyaretine evsahipliği yapan organ birimleri oldu.
 


Anahtar Kelimeler: GÜDEF Sinan ' Ağırladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.