Tarih: 23.05.2024 13:38

GÜDEF Piknik Şöleninde Buluşuyor

Bölgemizde yoğun etkinlik programlarıyla gündemden düşmeyen sivil toplum kuruluşu Gümüşhaneliler Dernekler Federayonu (GÜDEF) yeni bir organizasyona imza atıyor.

GÜDEF Piknik Şöleninde Buluşuyor

Düzenlenen piknik şöleni organizasyonuna ilişkin açıklamada bulunan Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Selami Kolcu, “Dernek üyelerimizin kendi arasındaki ve diğer deneklerle aralarındaki muhabbeti arttıracağı, sosyal, kültürel etkileşimlerin gelecek nesillere aktarılacağı, sürpriz hediyelerle Çocukların eğleneceği, etkinliklerle büyüklerin yarışacağı, piknik ağasının seçileceği, Kelkit Kuru fesilyesinin İkram edileceği, halayıyla, davuluyla, zurnasıyla, kemençesiyle eğlenceği ve doğayla iç içe keyifli bir gün geçirmek için Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu(GÜDEF) olarak tüm derneklerimizle birlikte organize ettiğimiz Piknik Şölenine Tüm Hemşerilerimiz, Dostlarınız davetlidir. ” ifadelerine yer verdi. Piknik Şöleni organizasyonu 2 Haziran pazar günü Dilovası Tepecik Mesire alanında yapılacak..

 


Anahtar Kelimeler: GÜDEF Piknik Şöleninde Buluşuyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.