Tarih: 23.11.2022 10:10 Güncelleme: 23.11.2022 10:16

GTO'nun Aşevi Aracı Düzce'ye Gönderildi mi?

Bu sabaha karşı Düzce'de yaşanan deprem ve ardından şiddetli artçılar sonrası bölge halkı sokaklarda konuşlandı. Bazı kurum ve kuruluşlar çay çorba servisi yaparken çevre il ve ilçelerden bölgeye yardımlar yapılıyor.

GTO

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından Türk Kızılay ve AFAD bölgede bekleyişini sürdüren vatandaşlara, yiyecek ve battaniye desteğinde bulunuyor.Bölgede, panikle dışarı çıkan vatandaşların bekleyişi sürüyor. Zaman zaman meydana gelen artçılar nedeniyle evlerinde durmaya çekinen vatandaşlar, parklarda toplandı. AFAD ve Türk Kızılay ekipleri, sokakta bekleyenlere battaniye ve sıcak çorba dağıttı. Bu yönde ihtiyacın devam ettiği bölge için Gebze Ticaret odası birçok sel baskını, deprem ve doğal afetlerde  devreye soktuğu aşevi tırı ve mobil aracının bu bölgeye gönderip göndermeyeceği de merak konusu oldu.


Anahtar Kelimeler: ' Aşevi Aracı Düzce' Gönderildi ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.