DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 13.05.2024 19:50 Güncelleme: 13.05.2024 19:55

GTO'dan UKOME'ye: Bu Sorunları Çözün

GTO, BÖLGEMİZDE YAŞANAN TRAFİK VE PARK SORUNLARINI GEBZE BELEDİYESİ VE UKOME YETKİLİLERİNE İLETTİ.

GTO

Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 26. Meslek Komite Üyelerimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkililerinden Ahmet Şahin, İlhan Yılmaz ve Muhammed Mustafa Görcü, Gebze Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Asker Çoban ve Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Umur’un katılımıyla bölgemizde yaşanan ulaşım ve park sorunu ile ilgili Odamızda bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda Meslek Komite Üyelerimizden gelen talep ve istekleri yetkililere ileten Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; bölgemizdeki trafik yoğunluğu ve bazı bölgelerdeki yol güzergahlarında düzenleme yapılması gerekliliği, Mutlukent, Kirazpınar, Tatlıkuyu, Beylikbağı, Darıca, Dilovası, Çayırova ve Köşklüçeşme bölgelerinde servis araçlarının park edebilecekleri otopark ve sosyal alanların
belediye tarafından tahsis edilmesi hususları da dile getirildi. Toplantı sonucunda gerekli incelemelerin yapılarak tekrar bir araya gelinmesine ve yapılacak düzenlemeler ile ilgili bir aktarımın yapılmasına karar verildi. Başkanımız Abdurrahman Aslantaş bölgemiz için özveri ile çalışan komite üyelerimize, Gebze Belediyesi ve UKOME yetkililerine teşekkürlerini sunarak Oda olarak bölgemize fayda sağlayacak her çalışmanın içinde yer alacağımızı belirtti.


Anahtar Kelimeler: ' UKOME': Sorunları Çözün

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.