Ekonomi

Ekonomi Haberleri
Tarih: 10.06.2024 12:50

GTO'dan İstanbul Çıkarması

Gebze Ticaret Odası üyelerinin ticari ve sınai faaliyetlerini geliştirmek, Odalar arası işbirliklerini kuvvetlendirmek viçin İstanbul'da bir dizi faaliyetlerde bulundu.

GTO

Gebze Ticaret Odası üyelerinin ticari ve sınai faaliyetlerini geliştirmek, Odalar arası işbirliklerini kuvvetlendirmek ve güçlü paydaşlık ilişkisinin üyelerin faydasına projelere dönüştürmek gayretiyle planlı bir şekilde yürüttüğü ziyaretlere devam ediyor.


Bu doğrultuda Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mikdat Aydın, Kayhan Özler, Meclis Divan Üyesi Köksal Oruçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Nail Köse, Sinan Yücel, Yücel Yılmazel, Meclis Üyeleri Cemal Atilla Birmiş, Nihat Özmen, Yusuf Ekinci, Raif Kesman, Genel Sekreter Vekili Kenan Çoşkunçelebi’nin yer aldığı Oda heyeti; TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Avdagiç ve TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz’a bir ziyaret gerçekleştirdi.


GTO Başkanı Aslantaş’ın Oda faaliyetleri ve Gebze’nin ticari ve sanayi faaliyetleri hakkında bilgi aktardığı görüşmelerde İhracatçılar için cari kurun oluşturduğu zorluklar ve personel ihtiyacı konularında istişarede bulunuldu. Görüşmelerde Aslantaş Odalar arası iletişim ve güçlü paydaş ilişkisinin önemine dikkat çekerken karşılıklı Oda üyelerine yönelik ortak projelerde daha sık bir araya gelinmesi ve iş birlikteliklerinin yapılması hususunda mutabakata varıldı.
 


Anahtar Kelimeler: ' İstanbul Çıkarması

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.