Ekonomi

Ekonomi Haberleri
Tarih: 21.06.2024 11:37

GTO'da Seçim Yok, Aday Çok

Gebze Ticaret ve Odası Başkanlığının 25/08/2022 tarih ve 010/18970 sayılı yazıları gereğince Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri Seçimleri 4 Ekim 2022 tarihinde tamamlanmıştı.

GTO

Gerçekleşen seçimler sonrasında Gebze Ticaret Odası Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Başkanı ve Meclis Üyeleri belirlenmişti. Geçen süreç içinde Oda Başkanı seçilen Nail Çiler, Genel Seçimlerde Kocaeli Milletvekili seçilmesiyle oda Başkanlığı görevine Abdurrahman Aslantaş getirilmişti. Aslantaş'ın GTO Başkanı olarak görevini sürdürdüğü bu süreçte, oda seçimlerinin yapılmasına da daha 2 yıla yakın bir süreç olmasına karşılık, Gebze Ticaret Odası Meslek Komiteleri, Oda Başkanlığı, Meclis üyeliği için birçok isimin hazırlık içinde olduğu yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Gebze Ticare Odası'nın Abdurrahman Aslantaş'ın döneminin sona ermesinin ardından oda başkanlığı için aday olacağı yönünde öngörülere hedef olan isim sayısı üçe yükseldi.


Anahtar Kelimeler: ' Seçim

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.