Tarih: 20.05.2024 08:16

GTO Kurucu Başkanı İbrahim Başaran vefat etti

Gebze bölgesinin köklü ailelerinden, Gebze Ticaret Odasının kurucu başkanı İbrahim Başaran 89 yaşında hayata gözlerini yumdu

GTO Kurucu Başkanı İbrahim Başaran vefat etti

Hayatını İstanbul Bostancı’daki evinde sürdüren İbrahim Başaran yaklaşık 2 ay önce İstanbul Dr. Siyasi Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde kalp kapakçığı ile ilgili ameliyat olmuş, bir süre yoğun bakımda ünitesinde tutulmuştu. Maalesef İbrahim Başaran’dan acı haber geldi.

21 YIL BAŞKANLIK YAPTI

Gelecek Partisinin kurucuları arasında yer alan, daha sonra CHP’den milletvekili aday adayı olan Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ile Kondaş Kondansatör Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başaran'ın babası, Redstone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın kayınpederi olan İbrahim Başaran, 1988-2009 yılları arasında kesintisiz olarak Gebze Ticaret Odasının başkanlığını yürütmüştü.

Merhumun cenazesi bugün (pazartesi) öğle namazını takiben Gebze Çoban Mustafa Paşa Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek.


Anahtar Kelimeler: Kurucu Başkanı İbrahim Başaran vefat

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.