Tarih: 21.10.2022 17:57

GTO Aşevi İstihdam Fuarında Çalıştı

Gebze Teknik Üniversitesi'nde dün başlayan ve Cumartesi akşamına kadar devam edecek olan istihdam fuarının ana spornsoru Gebze Ticaret Odası'na ait mobil aşevi mesai yaptı.

GTO Aşevi İstihdam Fuarında Çalıştı

Gebze Teknik Üniversitesi'nde dün başlayan ve Cumartesi akşamına kadar devam edecek olan istihdam fuarının ana spornsoru Gebze Ticaret Odası'na ait mobil aşevi mesai yaptı. Gerek stant kuran firma çalışan ve yetkililerine gerekse fuarın ziyaretçilerine öğlen yemeği servisi yapan GTO Mobil Aşevi, menüsüyle, aşevi çalışanlarıyla fuar ziyaretçileri ve çalışanlarından tam not aldı. Gebze Ticaret Odası'na ait, Oda Başkanı Nail Çiler'in makam aracı olarak nitelendirdiği TIR Aşevi ise Bartın'da meydana gelen maden kazasında görev yapacağı da öğrenildi. TIR Aşevi ile birlikte Gebze Ticaret Odası'nın bazı yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyelerininde bu kente intikal edeceği de öğrenildi.

 


Anahtar Kelimeler: Aşevi İstihdam Fuarında Çalıştı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.