ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 18.03.2023 22:11 Güncelleme: 19.03.2023 00:13

Grup İşi TAMAM

Çayırova Belediyespor deplasmanda oynaması gereken Gaziantepspor maçını misafir ettiği Çayırova'da oynadı. Rakibini 89-76 mağlup eden temsilcimiz ligin bitmesine 3 hafta kala zirve garantisini elde etti.

Grup İşi TAMAM

 

Grup maçları sonrasında play off grubunda oynama hedefini devam ettiren D.K Gaziantepspor, statür gereği kendi evinde oynadığı Çayırova'da temsilcimize mağlup oldu. 3.Periyota kadar başa baş bir mücadele ile skor dengesini sağlayan D.K Gaziantepspor, 3.periyotun ortası ve son periyotta maça tutunamadı. Temsilcimiz Çayırova Belediyespor özellikle Ermat, Kutay, Can ve Mert'in 3.periyottan itibaren parkeye yansıttıkları performansla maçı kazanmayı bildi.

ÇİFTÇİ VE ÖNAL'A TEŞEKKÜR
Gerek duygusal açıdan gerekse ligin gidişatını yakından ilgilendiren bu kritik maçı takip etmek üzere Türkiye Basketbol federasyonu'ndan gelen yetkililer Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal'a teşekkür şilti verdiler. 11 ilimizi derinden sarsan asrın felaketi olarak adlandırılan deprem felaketinin ardından D.K Gazinatepspor'a kucak açan, konaklama ve salon imkanı taşıyan, ligi tamamlaması için tüm imkanları seferber eden Çayırova Belediyesi ve ÇESK'in bu tutumuna TBL kayıtsız kalmadı. D.K Gaziantepspor'da sahaya temsilcimize teşekkür mesajı yazılı bir pankart ile çıktı.

SALON İKİ TAKIMIDA ALKIŞLADI

Deprezede rakibimiz D.K Gaziantepspor ve Çayırova Belediyespor Basket takımının gerek sayıları gerekse maç önü ve sonu salondaki sporseverler tarafından alkışlandı. Temsilcimiz maç sonunda galibiyet pozunu D.K Gaziantepspor oyuncu ve teknik ekibi ile birlikte çektirdi.

SON 3 HAFTA KALDI
Haftaya evinde ligde tek mağlubiyet aldığı Pizza Bulls'u ağırlayarak rövanşı almak isteyen Çayırova Belediyespor bir sonraki hafta Ankara'da Çözümspor ile oynayak. Grup maçlarını evinde Üsküdar belediyespor karşılaşması tamamlayacak olan ÇESK kalan 3 maçını kaybetse dahi ligi lider bitirme başarısını bu hafta elde etmiş oldu.

 


Anahtar Kelimeler: TAMAM

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.