ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 28.01.2023 13:51 Güncelleme: 28.01.2023 14:06

Gözler Doğan Deniz'de

Koç Doğan Deniz'in takımı fizik, kondüsyon, teknik ve taktik çalışmaları dışında stres yönetimi, öfke kontrolü, panik ve sakin olamama gibi sorunları da çözmesi en büyük beklenti haline dönüştü...

Gözler Doğan Deniz

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde bölgemizi başarı ile temsil eden,  rakipleri karşısında galibiyet serisini sürdüren,  liderlik koltuğuna sıkı sıkı sarılan Çayırova Belediyespor'un saha içinde ki stresi Kadıköy'de tavan yaptı. Müsabaka esnasında yaşadığı panik, sakin olamama durumu ve stres nedeniyle rakibinin skor üretmesine ve tabelada risk yaşamasına neden olması problemine Başantrenör Doğan Deniz'in çözüm bulması bekleniliyor. Teşvikiyespor maçının tüm periyotlarında 10 sayının üzerinde fark yakaladığı halde taraftarların farkın açılmasına yönelik beklentilere cevap veremeyen temsilcimiz, rakibinin 3 defa skora denge getirmesine, ilk yarı sonunda soyunma odasına geride girmesine neden oldu. Temsilcimiz sakin bir kafa yapısı çerçevesinde kendi oyununu oynadığı maç dilimlerinde üstün oyununu ortaya koyarken bir anda gelen panik krizleri ile rakibine oyun ve sayı üstünlüğü vermesi özellikle final maçlarında ki daha güçlü rakipleri açısından soru işaretleri oluşturuyor. İstanbul Efendileri, Kapaklıspor, Erokspor gibi takımların kalite ve oyun yapıları karşısında temsilcimizin bu ruh haliyle sahaya nasıl bir oyun ve oyun sonunda nasıl bir skor ortaya çıkaracağı düşüncüleri tüm camiayı düşünmeye sevk etti. Takımı önümüzde ki hafta oynanacak Nazilli Belediyespor maçına fizik kondüsyon, teknik ve taktik açıdan hazırlayacak olan Koç Doğan Deniz'in panik, stres, sakinlik konularında da bir moral motivasyon aşısı yapması en büyük beklentiye dönüştü.


Anahtar Kelimeler: Gözler Doğan Deniz'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.