Tarih: 26.08.2023 16:34

Gözler Bayrak ve Yıldıztekin'e Çevrildi

Geçen ay İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'un "seçim sonucuna odaklı adaylarla yerel seçimde yer alabiliriz" sözlerinin üzerine ittifak kurgularını ortadan kaldıracak açıklama Genel Başkan Meral Akşener'den geldi.

Gözler Bayrak ve Yıldıztekin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Afyonkarahisar'da yaptığı açıklamalar arasında yerel seçim rotası da netlik kazandı. Akşener, “Yerel seçimde kendi kadrolarımızla yer alacağız.” sözlerinin ardından Kocaeli ilçelerinde üretilen senaryolara da nokta koyulmuş oldu. Geçen ay İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur'un “Seçimi kazanmak adına yapılacak aday belirleme ve ittifak çalışmaları içinde olabiliriz. Ak Parti dışında tüm partilerle ittifak yapabiliriz. Teşkilatımız dışından seçimi kazanacak adaylar belirleyebiliriz.” sözlerinin ardından genel başkan Akşener'in açıklamaları da bu yöndeki düşünceleride ortadan kaldırdı. Akşener'in açıklamalarının ardından Darıca'da Gencay Yıldıztekin'in Çayırova'da İlhami Bayrak'ın Belediye Başkan Adayı olarak yerel seçim yarışında olması siyaset camiasında büyük beklentiye dönüştü…


Anahtar Kelimeler: Gözler Bayrak Yıldıztekin' Çevrildi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.