DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 12.02.2024 22:55

Gökçe Yine Kulislerde

Dün aday tanıtım programına katılanlara bugün teşekkür eden CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe, sıralamada İlçe Başkanı Binali Eniş'e en son teşekkürü yapınca kulisler yine susmadı.

Gökçe Yine Kulislerde

Dün gerçekleşen aday tanıtım programında CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, Kocaeli CHP İl Başkanı Bülent Sarı'dan sonra kürsüye çıkınca konuşma izni istemişti Bugün ONAY TV'de katıldığı programda sunucunun kürsü konuşma sırasını yanlış anons ettiğini, İlçe Başkanında il başkanından sonra çıktığı için konuşma iznini nezaketen istemesini doğal ve incelik olarak yorumlayan Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe faturayı da programı sunucusuna çıkardı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği aday tanıtım programına gelen herkese teşekkür eden Aday Gökçe, sıralamada İlçe Başkanı Binali Eniş ve eşini en son sıraya bıraktı, kulisler yine kaynamaya başladı.  Partililer "teşekkür metninin sonunda Binali Eniş'e güzel sözlerle özel olarak teşekkür etmiş" yorumlarının yanısıra “Bu tavırlar, sözler bütünleşme, birlik ve beraberlik adına  iyi sonuçlar ortaya çıkarmıyor. Kişisel çekişmelerden parti zarar görüyor.” ifadeleri ile gelişmeleri değerlendirdiler.


Anahtar Kelimeler: Gökçe Kulislerde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.