Tarih: 16.09.2024 09:10

Glutensiz Yemek Yarışması Çarşamba Günü Çayırova'da Yapılacak

Çayırova Belediyesi ve Glutensiz Yaşam Derneği tarafından organize edilen yemek yarışması için şefler yarın yola çıkıyor.

Glutensiz Yemek Yarışması Çarşamba Günü Çayırova

18 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 11.00'da Çayırova Belediyesi  Çağdaşkent Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek olan Glutensiz Yemek Yarışması için ülkeninm dört bir yanından şefler yola çıkmak için son hazırlıklarını yapıyor. Yarın birçok şefin ve ülke genelinde ki Glutensiz Yaşam Derneği Başkanları'nın Çayırova'da olması bekleniliyor. Gebze ve Darıca'Da da farklı programlara katılacak olan misafir şefler ve dernek başkanları Çarşamba günü düzenlenecek yarışmanın ardından da bölgenin önemli noktalarında ki programlarda yerlerini alacaklar. Çarşamba günü saat 11.00'da başlayacak olan yemek yapımlarına saat 14.00'da belediye başkanlarınında yer aldığı jüri üyeleri tarafından tadımlar yapılacak ve en iyi yemek seçilmek üzere karar verilecek. Programa bölgemizin önde gelen iş, siyaset ve spor adamları davet edilirken, bölgemiz belediye başkanları da juri olarak katılması bekleniliyor.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.