Tarih: 14.05.2024 23:35

GİRİP CHP Grup Yoplantısına Katıldı

Giresunlu İşinsanları ve Bürokratlar Derrneği (GİRİB) Heyeti Başkent'te CHP Grup Toplantısını takip etti. Heyet CHP'li Kocaeli Milletvekilleri ve Genel Başkan Özgür Özel ile de bir araya geldi.

GİRİP CHP Grup Yoplantısına Katıldı

TBMM'deki Grup Toplantısı'na GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ve Genel başkan yardımcıları Çetin Hartamacı, İsrafil Duymac  Seyit Mehmet Fırat, Ahmet Ortak,  Yeşim Bilgiç, İbrahim Engin ve Fatma Dillice katılım sağladı. Toplantı öncesi CHP Kocaeli Milletvekilleri Haruz Özgür Yıldızlı ,Nail Çiler ve Muhip Kanko ile bir araya gelen GİRİB daha sonra CHP Grup Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gündeme ilişkin konularla ilgili yaptığı konuşmayı takip etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında kamuda tasarruf genelgesi, Soma'da ölen işçilerin 10. yılında işçilerin sendikalara üye olmasına ilişkin önemi, yerel yönetimler için tasarruf planı üzerine konu başlıklarını içeren konuşmasını dinleyen GRİB Heyeti daha sonra Vekil Harun Özgür Yıldızlı tarafından yemekte ağırlandılar.

GİRİB Heyeti CHP Grup Toplantısı'nın ardından Ak Parti Grup Toplantısına da katılma programlarının olduğunu da ifade ettiler.

 


 


Anahtar Kelimeler: GİRİP Yoplantısına Katıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.