Tarih: 20.06.2024 09:28

GİRİB'TEN, YOĞUN KATILIMLI BAYRAM KUTLAMASI ETKİNLİĞİ

Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Giresun Kalesi' nde Geleneksel Kahvaltı ve Bayramlaşma Proğramı düzenledi.

GİRİB

Genel Başkan Kemal Tokmak' ın öncülüğünde, bu bayramda 7. si düzenlenen  anlamlı etkinliğe AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür,Giresun  Belediye Başkanı Fuat Köse,CHP İl Başkanı Gökhan Şenyürek,CHP Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Ayça Kozluca, Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Cumhur Karahasan, Girişimci İş İnsanları Derneği Bulancak Şube Başkanı Dursun Karahasan,Karabulduklular Derneği Başkanı Selahattin Toslu,DSİ eski Genel Müdürü Kaya Yıldız, Prof.Dr.Saim Ocak, Prof.Dr. Murat Teker,Prof.Dr.Gürol Yıldırım, bazı kurum-kuruluş ve STK temsilcileri, iş insanları, akademisyenler ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinliğe GİRİB Yüksek İstişare kurulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil Kütük, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çetin Hartamacı, STK' lardan  Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Haliloğlu, Bürokratlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ortak, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Şahin,Proje ve Girişimcilikten Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı İbrahim Ergin, Ticaret İhracat İş Geliştirme ve ARG' den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çonoğlu,  Genel Merkez Denetleme Kurulu üyeleri Aydın Ceylan, Birgül Tokmak, Neval Haliloğlu, GİRİB Samsun Şube Başkanı Mehmet Elevli ve yönetim kurulu  üyeleri katılım sağladılar. Etkinlikte bir konuşma yapan GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak,GİRİB' le ilgili detaylı bilgiler vererek" Bizim için çok önem arzeden ve 7' incisini düzenlediğimiz bu anlamlı bayram buluşmamızda değerli Milletvekilimiz Ali Temür, Belediye Başkanımız Fuat Köse,CHP İl Başkanımız Gökhan Şenyürek, bazı siyasi parti yöneticilerimiz  bürokratlarımız,kurum-kuruluş ve  STK temsilcilerimiz, iş insanlarımız, akademisyenlerimiz, muhtarlarımız  ve Giresunlu hemşehrilerimizle buluşmaktan  büyük mutluluk duyduk." dedi.

 

 

Başkan Tokmak, bayram buluşmasına katılımın yüksek olmasından duydukları memnuniyeti de dile getirerek, ilerleyen yıllarda düzenlemeyi planladıkları 10.bayram buluşmasını daha geniş katılımlı bir şekilde kent bayramlaşmasına  dönüştürmeyi hedeflediklerini   ifade etti. Milletvekili Ali Temür, Belediye Başkanı Fuat Köse,CHP İl Başkanı Gökhan Şenyürek de yaptıkları konuşmalarda GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ve yönetiminden övgü ile söz ederek düzenledikleri  geniş katılımlı bayram buluşması nedeniyle tebrik ettiler ve başarı dileklerini ilettiler. Etkinlik fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.