Tarih: 07.06.2024 21:39 Güncelleme: 07.06.2024 21:52

GİRİB Kocaeli'nin Altını Üstüne Getirdi

GİRİB(Giresunlu İşinsanları ve Bürokratları Derneği Kocaeli'nin Doğu bölgesinde yoğun bir ziyaret programı uyguladı.

GİRİB Kocaeli

GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ve beraberinde Genel başkan yardımcıları Çetin Hartamacı (Teşkilatlardan sorumlu), İlhan Avutman (Mali İşlerde sorumlu), Nazif Tutan (Ticaret İhracat iş geliştirme ve ARG'den sorumlu), Musa Çınar (Eğitimde sorumlu)'dan oluşan heyet Kocaeli'nin doğu bölgesinde ki temaslarına Başiskele'de Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Eski İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican ile bir araya geldi. Cuma namazını bu ilçede Seymen Camii'nde kılan GİRİB Heyeti ve Mican daha sonra Karamürsel'e geçerek Belediye Başkanı Ahmet Çalık'ın konuğu oldular.

 

ÇALIK'A HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNULDU
Aynı zamanda hemşerileri ve GİRİB Üyesi olan Ahmet Çalık'a 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı olarak seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini sunan heyet Başkan Çalık ile siyaset, ticaret ve ekonomi gündemine ilişkin uzun süre sohbet ettiler. GİRİB Heyeti Karamürsel Belediyesi'nde ki temaslarının ardından Kartepe'ye geçerek Mustafa Mican'ın sahibi olduğu LPG Tankerleri üretim alanı HARSAN Fabrikasında incelemelerde bulundu. Mustafa Mican sektörde ki başarı hikayesini hemşerileri ile paylaşmasının ardından genel ve yerel siyaset ve iş dünyası üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. GİRİB Heyeti akşam saatlerinde Gebze Bölgesine dönüş yaptı.

 

KEMAL TOKMAK: GİRİB HAREKETLİLİĞİ DEVAM EDECEK
Kocaeli Bölgsinde ki ziyaret ve temaslarının ardından açıklama yapan GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak, "Siyaset dünyasından, iş dünyasından, bürkrasi dünyasından hemşerilerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Kurban Bayramı'nın 4.gününde Giresun'da bayramlaşma programımız için Giresun protokolüne davetlerimiz devam ediyor. Bu tarihe kadar kendi bölgemizde ve GİRİB'in organize olduğu kentlerde ki çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Önümüzde ki dönemde önemli faaliyet ve çalışmalara imza atmak üzere tüm planlamalarımız ve programlarımız tamamlandı. Hepsini hayata geçirmek adına sabırsızlanıyoruz."dedi.

 

 

 

 

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.