Tarih: 15.04.2022 12:35

GİRİB Gebze'den Taşınıyor

Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) in Ankara buluşması olağan üstü katılımla Giresunluları bir araya getirdi.

GİRİB Gebze

Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) in Ankara buluşması olağan üstü katılımla Giresunluları bir araya getirdi.Ankara'da bulunan  Giresunun'lu sivil toplum kuruluşları, Daire başkanları, kurum ve kuruluşların yönetim kurulu üyeleri,başkanları, Platfomu başkanları,Gebze Ticaret odası başkanı,İşadamı, Bürokratlar,Giresun Millet vekilleri ile Kocaeli Millet vekillerinin de katıldığı iftar yemeğinde Giresunluların birlikteliği göz doldurdu ve her bir Giresunlu'nun övünç vesilesi haline geldi. Açılış konuşmasını Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Genel Başkanı Kemal Tokmak yaparak GİRİB in çıkış noktasının yöresel deneklerden başlayarak bu gün geldiği noktada bir birinden güç alarak çeşitli yatırımlar ve çoklu iş ortaklığı işbirliği içinde olduğunu,yatırımlar yapma gücüne erişildiğini bunun en sonut örneğinin HARLA Et DÖNER olduğunun altını çizidi. Artık bu gün GİRİB üst düzey temsil noktasına gelmektedir. Bu çalışmalara aralıksız devam edeceklerini bunun için hedef va amaçları yanı sıra memleket,ve hemşehrilik ilişkilerini daha kuvveti oluşturmak maksadıyla Giresunluların yoğun yaşadığı bölgelerde GİRİB şubeleri oluşturarak bu birlikteliyi daha ileriye taşımak amacıyla genel merkezinin Kocaeli Gebze'den  Ankara'ya taşıma kararı alındıgını Balgat'da Giresunun'lu hemşerilerimize yakışır bir Genel merkez oluşurduk tamamlama çalışmaları devam ediyor.Artık daha güçlü bir STK ya bürünerek yedi bölgede saygın hedefleri olan istihdam oluşturma kabiliyeti olan şubeler oluşturmayı amaçladıklarını belirterek "Bu iftar programına katılan  Sayın Millet vekillerim Emine Gilizar Emecan,Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ,Hasan Turan,Cemil Yaman,Sami Çakır,İlyas Şeker, ÖSYM başkanı Halis Aygün Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ,Daire başkanlarıma bürokrasinin her kedemesindeki hemşehrimize  emegi gecen herkese katılımcı hemşehrimize,şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim"dedi.Her konuşmacı milket vakili ve daire baskanları, platform başkanları oluşan bu birlikteliği olumlayarak iyidilek ve temennilerde bulundular.
Yapılan iftar yemeğine GİRİB, Giresunlu İşadamı ve Bürokratlar Derneği yönetim kurulu üyeleri,tam kadro katılım sağladı.


Anahtar Kelimeler: GİRİB Gebze' Taşınıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.