Tarih: 03.06.2024 11:04

GİRİB Bölge Basını İle Buluştu

Giresun İşinsanları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Gebze basını ile kahvaltı programında bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aktarımında bulundu.

GİRİB Bölge Basını İle Buluştu

Toplantıya GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ve Yönetim Kurulu üyeleri evsahipliği yaparken, bölge basını da toplantıya yoğun ilgi gösterdi. Toplantının açılış konulmasını Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Çetin Hartamacı yaptı. Hartamacı konuşmasında GİRİB'in kuruluş noktasından günümüze kadar geçirdiği evreleri, genişlemeyi ve genel yapılanması hakkında bilgi verdi. Daha sonra Başkan Yardımcısı Hartamacı sözü Genel Başkan Kemal Tokmak'a verdi.

GİRİB'in Gebze'de kuruluşundan, genel merkezini Ankara'ya taşıma sürecine kadar dönem hakkında açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Tokmak, "Yüksek istişare kurulu, icra kurulu, yönetim kurulu ve üyelerden oluşan bir yapı içinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. En değer verdiğimiz faaliyetlerin başında öğrencilere verdiğimiz bursiyerlik çalışmasıdır. Bugün 56 rakamında olan hedefimizde 100 olan bursiyerlik çalışmasında maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz. Mütevazi birkaç arkadaşımızla çıktığımız yolda geldiğimiz nokta bizi cesaretledniriyor. Çünkü ilgi görüyoruz, saygı görüyoruz. 10 yıldır STK sürecemizde polimiklerden uzak bir anlayışla hizmet anlayışı içindeyiz. Ayrıca işinsanları ve bürokratlar derneği kurmak isteyen bazı arkadaşlarımıza da ışık olduk, örnek olduk. Bölgemizde bulunan Giresunlu hemşerilerimizin işinsanı olması, bürokrat olması onların da kaynaşmasını sağlamak, aralarında bir ilişki kurmak açısından yaptığımız işi değerli görüyoruz. İnandırdığımız ve inandığımız yol arkadaşlarımız 10 yıldır inanılmaz bir efor sarfediyor. Bu bir ekip çalışması. Arazi çalışmalarımızda yer alabilecek düzeyde yönetimimizi oluşturduk. Çok daha önemli Girenlu işadamlarımız var. Ama biz sahada olmak istiyoruz ve sahada çalışan bir yönetimle ekiple güzergah belirledik. "dedi.

GİRESUN'DA BAYRAMLAŞACAĞIZ
Başkan Tokmak ayrıca yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, "Bu sene 7.sinin düzenleneceği Giresun Kent Bayramlaşması'nda sadece halkla değil, işinsanları ve bürokratlarında katılacağı bir bayramlaşma programında olacağız. " bilgisini verirken bölge basınından oluşan bir heyetle Giresun programı organize edileceğinin de bilgisi verildi. GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak ve yönetim kurulu üyeleri kendilerine yöneltilen basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

 


Anahtar Kelimeler: GİRİB Bölge Basını Buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.